Tröstlöst!

Var förbi vikens mäklarbyrå idag för att uppdatera honom om att vi skrivit kontrakt med köparna av våran nuvarande lägenhet. Och att vi behövde komma in i den nya för 1/7
Han ringde direkt till Fonus som har hand om dödsboet på lägenheten vi ska köpa, för att höra hur långt en processen kommit, o fick svaret att det inte kommit nånstans.
Den person som saknades och som även blivit avfärdad från utredningen har plötsligt dykt upp och ska tydligen va med på det hela trots att han inte ska va det egentligen.

Sen har någon annan part i dödsboet överklagat hela grejen, av ingen orsak. Även att inte ärendet gällde nåt så måste det ändå gå rätt väg, o det kommer dra ut på tiden 1,5-2 månader.
Jag blir så förbannad på den svenska byrokratin så det finns inte ord.
O hela affären verkar jävligt skum med, det var precis efter att vi började få lite datum för 2 veckor sen som denna här saknade personen plötsligt dök upp, o samtidigt som nån annan överklagade nåt som inte ens var relevant.

Så nu sitter man här med ett kontrakt skrivet på överlåtelsen av våran lägenhet och har ingenstans att ta vägen.
Lite hopp finns dock, då det idag dök opp en annan lägenhet till salu i föreningen, uppgång 3B. Visserligen en 2:a, men den är ändå större än den vi har idag. Vi ska iaf kika på den så får vi se vad som händer. Förhoppningsvis är intresset inte så jättestort så den inte stiger i pris.

Det enda jag kan sammafatta dagen med är: SVENSK BYRÅKRATI SUGER

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, den där mäklaren verkar ju vara helt korkad!

Hoppas det löser sig med de andra allternativen!// Kram

2010-04-16 @ 05:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0